Om oss

Aren-Data finns till för att hjälpa föreningar, företag och organisationer med olika former av service, så att de kan fokusera på sin kärnverksamhet. Vi har en 30-årig historia som gett oss erfarenhet av att serva såväl små som stora organisationer både med enstaka insatser och decennielånga samarbeten.

I slutet av 2019 gick Arel-Data över från att varit ett familjeägt företag till att ägas av Kulturens Bildningsverksamhet. I och med detta skiftades företagets fokus ytterligare mot civilsamhället och kulturvärlden. Detta är två sektorer som vi redan har stort kunnande om, där vi vill bli den självklara servicebyrån att kontakta vid en rad olika behov.

Arel-Data – ett 360-företag

Vår idé är att erbjuda ett brett utbud av tjänster och därmed täcka in alla behov våra kunder regelbundet har. Vi tror på långsiktiga relationer och att det är enklare för kunden om vi kan erbjuda en bredd av tjänster – istället för att de ska behöva anlita flera olika företag. Förutom vår egen personal samarbetar vi med ett antal väl valda specialister inom olika områden, och kan därmed säkra både bred- och spetskompetens inom våra verksamhetsområden.