Onlinemöten kan snabbt och smidigt föra samman människor från hela världen. De kan också vara ett kostnadseffektivt alternativ till fysiska möten, oavsett om det gäller en mindre grupp eller stora kongresser. Vi hjälper er att planera och genomföra era onlinemöten, oavsett typ eller storlek.

Teknikstöd

Vi hjälper er genom att ta fram en teknisk lösning som passar ert möte och instruerar er kring hur den ska användas. Detta alternativ är rätt för er som vill ordna så mycket som möjligt själva, men som behöver hjälp med att säkra att tekniken fungerar felfritt. En populär modell för större möten är att kombinera videokonferens med ett mötesverktyg som sköter yrkanden och omröstningar.

Mötesplanering och ledning

Många mötesledare har god vana av att fysiska möten, men mindre av onlinemöten. För att ett onlinemöte ska bli bra krävs mer planering än att rakt av flytta mötet till internet. I detta alternativ hjälper vi er förutom med den tekniska plattformen även med att planera mötet som helhet. Vi kan även hjälpa till under själva mötet, till exempel som presidie, tekniksupport eller som bisittare till mötesledarna.